Hur registrerar jag mig för att beställa?

Du registrerar dig genom att gå imn på www.liber.se och klicka på Logga in högst upp till höger på sidan. Tryck därefter på Logga in i butiken och välj Skapa konto på sidan du kommer till. Fyll i uppgifter på sidan och tryck på Spara-knappen längst ner.

Nu är du inloggad på liber.se och kan lägga de läromedel du är intresserad av i kundkorgen. När du gjort detta trycker du på kundkorgen uppe i det högra hörnet och tryck på Beställ.
Nu måste du koppla ditt beställningskonto mot den skola du arbetar på. Skriv in din skolas namn och tryck på Fortsätt.
Följ instruktionerna på sidan.