Om jag redan har ett konto i Liber Online, kan jag koppla ihop det med mitt Skolon-konto?

Det inte möjligt att koppla ihop ditt Skolon-konto med ditt Liber Online-konto för att direkt använda exakt samma abonnemang.

Om din skola ska börja använda Skolon och du redan har ett eller flera abonnemang från Liber som du öppnar via Liber Online så är det ett par åtgärder som krävs innan du kan använda dem via Skolon:

1. har du samma e-post adress i Liber Online som i Skolon? Om inte, uppdatera under Mitt konto i Liber Online.

Sen kan du behöva hjälp av din skoladministratör i Skolon och/eller din lärare med följande:

1. har du ett aktivt abonnemang på en produkt som kan användas via Skolon?
    1. om ja, då ska licensen avaktiveras i Liber Online och tilldelas på nytt via Skolon. Detta kommer inte att påverka upparbetade resultat och progress.
    2. om nej, då kan du gå direkt till Skolon och logga in när dina läromedel blivit tilldelade i Skolon.
  2. har du ett aktivt abonnemang på en produkt som inte kan användas via Skolon?
    1. Kontakta Liber Kundservice
  3. har du ett utgånget abonnemang på ditt konto i Liber Online så kan det ge problem vid inloggning via Skolon. Kontakta Liber Kundservice för att ta bort dem från ditt konto.