Hur byter eller lägger jag till läromedel/kurs till en elev?

För att tilldela en kurs följer du stegen i frågan Hur tilldelar jag en licens till en nya elev?
För att ta bort kurser från eleven klickar du på det röda krysset längst till höger vid kursen. Det går enkelt att se vilka läromedel/kurser som elever har tillgång till. Detta hittar du under menyn till vänster där du väljer Elever och klasser. Klicka på pilen längst till höger raden med eleven för att expandera en lista med de läromedel/kurser eleven har licens för.