Hur skapar jag ett bokmärke/en favorit på en surfplatta?

1. Ta fram mejlet med er skolas specifika länk till produkten.
  2. Klicka på länken. Du kommer då till den sida som du ska bokmärka/skapa en ikon från. Följ instruktionen nedan för din surfplatte- och webbläsarkombination.

Skärmdump med bild på bokmärkessymbolen
iPad
Om ni använder Safari:

1. Det dyker upp en ruta med instruktion för hur man lägger till produkten som ikon på hemskärmen. Du kan också klicka direkt på bokmärkessymbolen och väljer Add.
  2. Ge ikonen ett namn och klicka på Lägg till.

Om ni använder Photon:

1. Klicka på bokmärkessymbolen och välj Add.
  2. Ge bokmärket ett namn och välj Ok. Bokmärket sparas nu i listan under Bokmärken.

Android
Om ni använder Google Chrome:

1. Klicka på stjärnan till höger om adressfältet
  2. Ge bokmärket ett namn om du inte vill spara det som lagras automatiskt.
  3. Klicka på ”Spara”

Om ni använder Firefox:

1. Klicka på stjärnan till höger om adressfältet
  2. Välj ”Alternativ” på det svarta fältet som dyker upp.
  3. Ge bokmärket ett namn om du inte vill spara det som lagras automatiskt.
  4. Klicka på "OK"

Om ni använder inbyggd webbläsare Internet :

1. Klicka på stjärnan till höger om adressfältet
  2. Ge bokmärket ett namn om du inte vill spara det som lagras automatiskt.
  3. Klicka på ”Klar” på tangentbordet och sen på ”OK”.