Hur fungerar Discovery Education Espresso hemaccess?

Espresso hemaccess är ett 12 månader långt abonnemang som du kan köpa separat eller i samband med beställning av skollicens med länk.
Med en hemaccess kan du logga in på Espresso även utanför skolan eller när länken inte finns tillgänglig, till exempel hemifrån.Inloggningen sker via online.liber.se.
För att få tillgång till Espresso hemaccess kontaktar du den person på skolan som ansvarar för beställningen. Denna person har fått en aktiveringslänk och instruktioner för hur man skapar konto och loggar in på online.liber.se.
Efter 12 månader måste du aktivera en ny aktiveringslänk till Espresso hemaccess. I samband med att skolans länk förlängs skickas ny sådan ut till ansvarig beställare på skolan.