Varför har mitt digitala läromedel slutat fungera?

Prova med att rensa temporära internet-filer och cookies i din webbläsare och prova sedan igen.
Gör så här:
Funkar på alla webbläsare:

1. Tryck Ctrl + Shift + Del.
  2. Se på specifik beskrivning nedan vad som ska vara ikryssat för att rätt saker ska rensas.
  3. Klicka Ta bort/Rensa.

Internet Explorer 10+ :

1. Klicka på Verktyg (Ett kugghjul) i övre högra hörnet av webbläsaren.
  2. Gå in under Säkerhet och välj Ta bort webbhistorik
  3. I den dialog som kommer upp se till att följande är för kryssade:
    Temporära internet-filer och webbplatser
    Cookies och webbdata
    Historik
  4. Klicka Ta bort.

Mozilla Firefox 24+ :

1. Klicka på Firefoxs meny i övre vänstra hörnet.
  2. Klicka på pilen till höger om Historik (History) och klicka sedan på Rensa senaste historiken (Clear Recent History).
  3. I den dialog som kommer upp se till att detta är inställt:
    Ställ tidsintervallet till Allt
    Cookies ska vara ikryssat
    Webbdata (Cache) ska vara ikryssat.
  4. Klicka Rensa nu (Clear Now).

Google Chrome 29+ :

1. Klicka på Anpassa och kontrollera i övre högra hörnet.
    Symboliserad av tre horisontella linjer.
  2. Klicka Historik
  3. Klicka på knappen Ta bort webb information direkt under rubriken.
  4. I den dialog som kommer upp se till att detta är inställt:
    Tidsintervall Från tidens början
    Ta bort cookies ska vara ikryssad
    Töm Cacheminnet ska vara ikryssad.
  5. Klicka Rensa webbinformation