Vad är en aktiveringslänk? Var hittar jag den?

För vissa av våra digitala produkter behöver du ha en aktiveringslänk för att aktivera. Aktiveringslänken skickas i så fall ut via mejl till den som har gjort beställningen. Aktiveringslänken kopplar ditt konto till ett specifikt läromedel (det är din aktiveringskod för ett specifikt läromedel). Du aktiverar med länken en gång och därefter finns produkten på ditt konto till dess att abonnemanget upphör.