Hur skapar jag ett användarkonto för att använda mitt digitala läromedel?

Gå in på online.liber.se, klicka på ”Skapa nytt konto” och skriv in dina uppgifter och klicka på Spara längst ner.

Det enda du behöver för att registrera ett konto är en giltig e-postadress. När ditt användarkonto är skapat så får du ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din e-postadress.
Det är viktigt att du bekräftar din e-postadress för att sedan kunna ändra dina kontouppgifter eller återställa ditt lösenord. Du blir direkt inloggad när kontot är skapat.

Du kan även skapa ett konto via Skolfederation, Google eller Microsoft. Klicka på någon av länkarna på inloggningssidan till online.liber.se och följ instruktionerna.