Hur aktiverar jag mitt digitala läromedel?

Har du beställt Liber Digital Max, Liber Digital Mix, Onlinebok eller Digitalbok klicka här för manual över hur du aktiverar och tilldelar ditt material.

Har du beställt ett material där du fått med en aktiveringslänk så följer du instruktionen nedan. Klicka på aktiveringslänken så kommer du till online.liber.se. Om du redan är inloggad på ditt konto så sker aktiveringen direkt. Om du inte har ett konto på online.liber.se så får du först registrera ett konto och därefter aktiveras licensen. Du kan också logga in på online.liber.se och aktivera genom att klicka på Aktivera”-knappen och manuellt skriva in aktiveringslänken. Du aktiverar produkten en gång, därefter finns den på ditt konto tills abonnemanget upphör.