Hur gör jag för att få ett digitalt cirkulationsexemplar/utvärderingsexemplar?

På Liber.se finns det att kunna ansöka om digitalt utvärderingsexemplar. Sök upp den serien du söker efter och gå inte på seriesidan som visas nedan. Klicka på Prova gratis så kommer du till de titlar som går att ta ett digitalt utvärderingsexemplar för. Under en begränsad tid har möjlighet att utvärdera ditt läromedel i sin helhet. När du klickar på "Prova" kommer du till ett formulär där du kan göra din beställning.

På Liber.se finns det smakprov på de flesta av våra titlar. Dessutom kan du ofta testa ett utvärderings-abonnemang. Leta upp det läromedel du är intresserad av på hemsidan. Klickar du på "Smakprov" över bilden, så ser du direkt på din skärm ett urval av sidor i boken.