Elever kan inte använda inspelningsfunktionen

Alla enheter stöder inte inspelningsfunktionen. Om elevens enhet inte stöds så visas ett meddelande om detta istället för inspelningsknappen.

Om eleven ser inspelningsknappen, men ingen inspelning startas beror det troligen på att eleven har nekat applikationen tillgång till mikrofonen.

Första gången man spelar in måste användaren godkänna detta i webbläsaren:

För att i efterhand korrigera detta behöver man gå in i webbläsarens inställningar och ändra att lunis.liber.se får tillgång till mikrofonen.

Exakt hur detta görs beror på vilken webbläsare som används.
I Google Chromes inställningar görs detta i: /Sekretess och säkerhet / Webbplatsinställningar / Mikrofon