Var hittar jag gratis ljud/ digitalt övningsmaterial/webbappar till eleverna?

Till många av våra tryckta läroböcker finns gratis digitala elevuppgifter kopplade.  För att komma åt dessa gör du så här:
www.liber.se väljer du Webbappar under menyn Digitala läromedel.

Du kommer då till startsidan där samtliga webbapar/digitalt övningsmaterial finns samlat och för att hitta det digitala övningsmaterialet som du letar efter väljer du här Grundskola eller Gymnasium/Vux/SFI beroende på vilket läromedel du använder.

Du får då upp en lista med samtliga titlar som har digitalt övningsmaterial och klickar på länken för det läromedlet du vill aktivera. När du klickar på den länken kommer du till den digitala plattformen för Liber Online, som används av både lärare och elever. Här kan användaren skapa ett gratis konto i Liber Online. Den som redan har ett konto, loggar in. Här i sitt konto ser man en bild på sitt läromedel. klicka mitt på bilden så öppnas övningarna upp direkt.