Var hittar jag gratis ljud/ digitalt övningsmaterial/webbappar till eleverna?

Till många av våra tryckta läroböcker finns gratis digitala elevuppgifter kopplade.  För att komma åt dessa gör du så här:
www.liber.se väljer du Webbappar under menyn Digitala läromedel.

Du kommer då till startsidan där samtliga webbappar finns och klickar på det stadie du söker webbappar för.

Du får då upp en lista med samtliga titlar som har webbappar och klickar på länken för det läromedlet du vill öppna.

När du klickat på en länk öppnas webbappen och det ser ut så här: