Facebook

Vi gör en förändring som medför Att det inte längre går att in på Liber Online via ditt Facebook-konto. För att du ändå ska kunna logga in på Liber online behöver du skapa ett lösenord. Detta gör du genom att gå till online.liber.se och klicka på Glömt lösenord. Fyller du i din e-postadress där så får du ett mejl med en länk för att kunna återställa ditt lösenord. Observera att mejlet ibland hamnar i skräpposten. Klicka på länken och välj ett lösenord. Därefter kommer du kunna logga in på Liber online med hjälp av din e-postadress som användarnamn och ditt nyvalda lösenord.

1 . Gå till https://online.liber.se och klicka på "Glömt lösenord"

2. Fyll i din e-postadress och klicka på Återställ lösenord .

3. Ett mejl med en återställningslänk skickas nu till din  e-postadress. Om du inte hittar det, ta en titt i Skräpposten.

4. Klicka på länken i mejlet och fyll i din e-postadress och välj ett lösenord som du fyller i två gånger innan du klickar på Återställ.

5. Nu har du ett lösenord och kan fortsättningsvis logga in på Liber online med din e-postadress och ditt lösenord.