Varför får jag inget mail när jag klickar på "Glömt Lösenord"?

1. Du har ännu inte verifierat din e-mailadress via bekräftelsemailet som skickades när du skapade ditt konto. Sök upp mailet från Liber och verifiera kontot.
2. Du kan ha skrivit in en felaktig mailadress.
3. Ditt mail från Liber kan ha hamnat i skräpposten, eller så är Libers mail blockerat. Kontakta då din skolas IKT-ansvarig.

Får du inte en återställningslänk till din mail kontakta Kundservice