Hur gör jag när jag ska förnya våra digitala licenser?

Vill du förnya dina utgående licenser behöver du göra en ny beställning via liber.se eller din återförsäljare.

Så här ser du att dina licenser är på väg att gå ut och behöver förnyas:

Orange markering betyder att någon licens är på väg att gå ut.

Efter att du fått dina nya licenser behöver tilldela dem på nytt genom att skapa en ny grupp och lägga till eleverna. Är det samma elever från tidigare grupp kan du hämta upp dom i steget "Välj elever" klicka då på Välj befintliga och välj hela klassen eller specifika elever från tidigare klass genom att klicka på gruppnamnet och sedan bocka i de elever som ska ha en ny licens.

Här hittar du manualer och filmer ang tilldelning: Kom i gång med digitala läromedel