Hur gör jag för att beställa ett digitalt läromedel från Liber?

1. Du behöver arbeta på en skola som är avtalskund hos Liber, eller köpa via en återförsäljare.
2. Skapa ett konto på Liber.se, under "Logga in". Har du ett befintligt konto, loggar du in på Liber.se (butiken)
3. Lägg dina läromedel i varukorgen, klicka på varukorgen för att komma till kassan .
4.  Anslut till rätt skola i kassan på Liber.se. Fyll i godsmärkning (ditt namn) och fakturareferens (faktureras det till kommunen behöver du fylla i kostnadsställekod eller projektnummer) Kommer inte din skola upp, ta kontakt med kundservice så det blir rätt.

OBS! Detta gäller inte för elever/privatpersoner, som i stället beställer via återförsäljare som t.ex Hermods, Adlibris, Bokus eller Ord och Bok.