Vem kan beställa via Liber?

På liber.se handlar du som är avtalskund hos oss. Med avtalskund menas skolor, utbildningsföretag, återförsäljare, bokhandlare och andra företag som har en överenskommelse om att kunna handla direkt av oss. Er skola kan ha avtal via våra återförsäljare och då lägger ni beställning via dom.

Om din skola, institution eller företag inte är registrerad avtalskund behöver du göra en ansökan om att bli det. När ansökan blivit godkänd enligt Libers kreditpolicy kan du registrera dig som användare här på liber.se. När du genomför ett köp på liber.se väljer du din skola, institution eller företag i kassan.
Ansök om att bli avtalskund (länk till formulär behövs)

Är du privatperson, eller företag som inte är avtalskund, hänvisar vi till köp i nätbokhandel som t.ex. adlibris.com, bokus.com, Hermods, Ordochbok.se och Akademibokhandeln.