Vad är en aktiveringslänk? Var hittar jag den?

En aktiveringslänk levereras efter att beställning gjorts. Den skickas via mejl till den person som gjort beställningen.
Aktiveringslänken kopplar ditt konto till ett specifikt läromedel (det är din aktiveringskod för ett specifikt läromedel).
Du aktiverar med länken en gång och därefter finns produkten på ditt konto till dess att abonnemanget upphör. Vid beställning av digitalt utvärderingsabonnemang eller ett digitalt provexemplar blir produkten direkt aktiverad på ditt konto.

Om du inte har ett konto så skapar vi upp ett åt dig. Det bekräftas samtidigt så att du kan byta kontouppgifter och återställa lösenordet. Om kontot är nytt eller du inte är inloggad på online.liber.se så får du ett mejl med dina inloggningsuppgifter.

Om du är inloggad på online.liber.se skickas du direkt till sidan Mina produkter. Du får inget mejl.