Hur ska jag koppla ihop mitt Liber Online-konto med mitt konto från Skolfederation?

Du loggar in på Liber Online med ett av dina konton. Sedan går du till Mitt konto och väljer Anslut.
Om du är inloggad via Skolfederation kommer det upp en dialogruta där du anger det Liber Online-konto som du vill koppla ihop med.
Om du är inloggad med ett Liber Online-konto får du direkt välja kommun/skola. Du skickas då till den för inloggning.