Bjuda in användare

Som administratör eller lärare kan du skapa en grupp som du kan tilldela ett eller flera läromedel.

Det här gör du genom att klicka på Användare i menyn upptill. De elever du lägger till i din grupp bjuds automatiskt in till din organisation i Liber online.

Vill du bjuda in fler lärare klickar du på kugghjulet bredvid din organisations namn. Det kommer stå  Okänd om du inte har valt något namn.

Vill du bjuda in fler elever gör du det genom att skapa en grupp. Mer information om det hittar du här:

https://liber.freshdesk.com/a/solutions/articles/15000035116