Liber Sfi Digital - Hur lägger man till ett lärarkonto åt en kollega?

Alla som har lärarkonton på Liber Sfi digital har möjlighet att lägga till nya lärarkonton till sina kollegor.
1. Välj Hantera lärare i menyn till höger
2. Därefter väljer du den blå knappen längst upp där det står
+Skapa lärare
3. Nu öppnas ett formulär där du lägger in uppgifterna till din kollega du skapar lärarkonto åt. Avsluta med att klicka på den blå knappen
+Skapa lärare
Din kollega har nu lagt till som lärare på skolan och får automatiskt ett bekräftelsemejl med en länk för att välja lösenord.